Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТри държави искат екстрадицията на наркобоса Евелин Банев-Брендо,

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТри държави искат екстрадицията на наркобоса Евелин Банев-Брендо,
Коментари Харесай

Адв. Рангелов: Украйна може да отложи екстрадицията на Брендо

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Три страни желаят екстрадицията на наркобоса Евелин Банев-Брендо, който бе арестуван в Украйна. Това са Италия, България и Румъния, като Румъния първа е изпратила искане за екстрадация. Както е известно, в Италия Брендо има присъда от 20 години, в България - 6, а в Румъния - 10. Адвокат Емил Рангелов обаче разгласи, че има опция Украйна да отсрочи екстрадицията.

Няколко разновидността има, само че не се загатва четвъртия вид, а точно той да остане известно време в Украйна, в случай че в действителност живее там с документ, който е прикривал неговата идентичност, неистинен документи. Ако в действителност съгласно информацията взе участие в произвеждане и продажба на опиат високорисков, какъвто е марихуаната, Украйна, защитавайки и правния си суверенитет, може да допусне екстрадиция за някоя от тези трите страни, само че да отсрочи нейното осъществяване - да го осъди и по-късно да го изпрати в една от трите страни да си излежи присъдата. Значи от Украйна мога да кажат: Да, ще го изпратим в една от тези три страни, само че първо дано да си приключим тука отношението с него, съобщи адв. Емил Рангелов за " Здравей, България " по Нова Тв.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР